معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان: دانشجویان سرمایه‌های آینده‌ساز کشور هستند

۱۴۰۲/۰۲/۲۳

معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان در آیین گرامیداشت هفته سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان گفت: «دانشجویان سرمایه‌های آینده‌ساز کشور هستند».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر سعید محمدزاده، روز شنبه، 23 اردیبهشت‌ماه در این آیین که در سالن اجتماعات شهیدشکوهی دانشگاه لرستان برگزار شد تشریح کرد: «دانشجویان مدیران آینده کشور هستند؛ به همین علت، جایگاه و منزلت دانشجو یک جایگاه بسیار مهم است».

دکتر محمدزاده اظهار داشت: «دوران تحصیل در دانشگاه، یک دوره تربیتی بسیار خوب برای دانشجوست و بایستی قدر دوران دانشجویی را دانست».

وی افزود: «دوران زندگی دانشجو در سراهای دانشجویی (خوابگاه‌ها) از نظر تربیتی باعث تقویت همدلی گروهی و مشارکت اجتماعی می‌شود».

معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان بیان کرد: «همچنین تقویت انسجام اجتماعی از دیگر اثرات مثبت تربیتی زندگی در سراهای دانشجویی است».

دکتر سعید محمدزاده توضیح داد: «در دوران دانشجویی، مهارت‌آموزی و کارآفرینی برای دانشجویان تقویت می‌شود و این یک مزیت زندگی دانشجویی است».

وی به دانشجویان توصیه کرد همواره نشاط، ورزش و تندرستی را مدنظر قرار بدهند.

دکتر محمدزاده ادامه داد:‌«خودباوری و خودسازی از دیگر اثرات مثبت و سازنده شخصیتی و تربیتی دوران زندگی در سراهای دانشجویی است».

معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان تبیین کرد:‌«یکی دیگر از اثرات تربیتی زندگی در سراهای دانشجویی، آشنا شدن دانشجو با انواع فرهنگ‌ها و اقوام است».

۱۴۰۲/۰۲/۲۳ - ۲۲:۳۰