تقویت همکاری دانشگاه لرستان و بانک ملی استان برای تکمیل پروژه‌ی در حال ساخت سرای دانشجویی

۱۴۰۱/۰۳/۰۶

سرپرست معاونت پشتیبانی دانشگاه لرستان و معاون بانک ملی استان از پروژه‌ی در حال ساخت سرای دانشجویی سایت مرکزی دانشگاه، بازدید کردند تا با گسترش همکاری دوجانبه، این پروژه، به تکمیل نهایی برسد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر محمد علیزاده، سرپرست معاونت پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان و مهرداد معتمدی، معاون اعتباری بانک ملی استان لرستان، از مراحل ساخت پروژه‌ی سرای دانشجویی (خوابگاه) با ظرفیت بیش از 300 دانشجو که در سایت مرکزی دانشگاه لرستان (منطقه کمالوند) قرار دارد بازدید کردند.

دکتر علیزاده، سرپرست معاونت پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان، در این بازدید، گفت:«یکی از موضوعات مهم،تکمیل زیرساخت‌ها و پروژه‌های نیمه‌تمام دانشگاه است؛ برای تحقق این مهم، همه‌ی تلاش خود را به‌کار خواهیم بست تا از ظرفیت سرمایه‌گذاران، نظام بانکی و سایر منابع مالی، بتوانیم استفاده کنیم».

مهرداد معتمدی، معاون بانک ملی استان لرستان نیز در این بازدید، از گسترش همکاری بانک ملی استان با دانشگاه لرستان برای کمک به گسترش زیرساخت‌های دانشگاه، استقبال کرد.

۱۴۰۱/۰۳/۰۶ - ۲۲:۰۲