همایش پاک‌سازی و جمع‌آوری زباله را شورای صنفی دانشجویان و معاونت پشتیبانی دانشگاه برگزار می‌کنند

۱۴۰۱/۰۷/۲۴

همایش پاک‌سازی و جمع‌آوری زباله سایت مرکزی دانشگاه لرستان را شورای صنفی دانشجویان دانشگاه با همکاری و حمایت معاونت پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان برگزار می‌کند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، این اقدام جمعی در راستای صیانت از محیط‌ زیست سایت مرکزی دانشگاه و مدیریت سبز، در روز دوشنبه، 25 مهرماه از ساعت 10 تا 12 برگزار می‌شود.

شروع پاک‌سازی و جمع‌آوری زباله‌ها از محل بوفه مرکزی سایت مرکزی دانشگاه لرستان خواهد بود.

شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان که دبیر آن، پیمان شمسی است از دانشجویان، اعضای هیئت علمی و یاوران علمی (کارکنان) دانشگاه لرستان دعوت کرده است در این فعالیت جمعی در راستای شعار «محیطی عاری از هرگونه زباله»، شرکت کنند. همچنین به تعداد 50 نفر، هدایای نقدی، اهداء می‌شود.

ترویج و تقویت فرهنگ محیط زیست گرایی و صیانت از منابع طبیعی، از جمله اهداف این برنامه است که با همکاری شورای صنفی دانشجویان و معاونت پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان اجرا می‌شود.

۱۴۰۱/۰۷/۲۴ - ۱۲:۱۵