سرپرست معاونت پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان منصوب شد

۱۴۰۱/۱۱/۲۰

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، در حکمی، دکتر سعید محمدزاده را به‌عنوان سرپرست معاونت پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، رئیس دانشگاه لرستان از دکتر محمد علیزاده، معاون پیشین پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان به خاطر اقدامات و فعالیت‌های انجام شده، قدردانی کرد.

دکتر سعید محمدزاده، عضو هیئت علمی گروه آموزشی علوم دامی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان است و ریاست این دانشکده را در کارنامه اخیر کاری خود دارد.

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان در حکم انتصاب دکتر سعید محمد‌زاده از وی خواسته است متناسب با اسناد بالادستی به‌ویژه رهنمودهای مقام معظم رهبری (حفظه‌الله) و سیاست‌ها و اولویت‌های دولت سیزدهم و وزارت علوم، شاخص‌های مختلف اداری و مالی دانشگاه لرستان از جمله ساماندهی نیروی انسانی، بهره‌وری و اثربخشی سازمانی و کارآیی در مسیر تحول اداری و مالی، بیش از پیش، تقویت شود و ارتقاء یابد.

۱۴۰۱/۱۱/۲۰ - ۱۴:۰۸