گرامیداشت هفته دولت/ تشریح مهم ترین اقدامات معاونت پشتیبانی دانشگاه لرستان در مدت دو سال گذشته (دولت سیزدهم)

۱۴۰۲/۰۶/۰۶

1_ تکمیل پروژه تقاطع غیرهم سطح ورودی سایت مرکزی دانشگاه لرستان در فهرست مصوبات سفر دولت سیزدهم به استان لرستان:

با هدف ایجاد راه دسترسی ورودی ضلع جنوبی سایت مرکزی دانشگاه لرستان، این پروژه در آبان ماه سال 1397 آغاز و عملیات اجرایی تا سال 1399 ادامه داشت؛ سپس به مدت یک سال، پروژه مذکور راکد شد که بعد از روی کارآمدن دولت سیزدهم و سفر رئیس جمهور (آیت الله رئیسی) به استان لرستان در آذرماه سال 1400 مبلغ 18 میلیارد تومان برای تکمیل این پروژه زیرساختی نیمه تمام اختصاص که منجر به تسریع در روند عملیات اجرایی و طی شدن مراحل پایانی تکمیل پروژه شده است.

در حال حاضر عملیات تکمیل پروژه دارای پیشرفت فیزیکی 76 درصد است.

اعتبار هزینه شده برای این پروژه تاکنون 33 میلیارد تومان و اعتبار مورد نیاز جهت تکمیل نهایی آن مبلغ 25 میلیارد تومان است.

2_ تکمیل بخش باقی مانده دیوار حصار ضلع جنوبی سایت مرکزی دانشگاه لرستان:

این پروژه به طول تقریبی یک کیلومتر در دی ماه سال 1401 آغاز شد. در حال حاضر پروژه دارای پیشرفت فیزیکی 80 درصد است.

اعتبار هزینه شده پروژه 3 میلیارد و 400 میلیون تومان و اعتبار مورد نیاز برای تکمیل آن 1 میلیارد تومان است.

3_ تعمیرات اساسی اماکن دانشگاه لرستان:

پروژه با هدف بهبود فضاهای خوابگاهی و سایر اماکن دانشگاه لرستان در دی ماه سال 1401 آغاز و این پروژه در حال حاضر دارای پیشرفت 95 درصدی و اعتبار هزینه شده برای آن مبلغ 800 میلیون تومان است.

4- احداث زمین فوتبال چمن مصنوعی دانشکده کشاورزی:

برای افزایش سرانه فضاهای ورزشی و رفاه حال دانشجویان این پروژه با مساحت 1400 مترمربع آغاز و با پیشرفت فیزیکی حدود 60 درصد با اعتبار هزینه شده 250 میلیون تومان در حال اجراست.

اعتبار مورد نیاز جهت تکمیل 2 میلیارد تومان است.

5_ توسعه سلف سرویس دانشکده کشاورزی:

با توجه به نیاز دانشگاه جهت خدمت رسانی بهتر به دانشجویان و سایر کارکنان این پروژه در خردادماه سال 1402 آغاز شد.

زیربنای آن حدود 100 مترمربع و در حال حاضر با پیشرفت فیزیکی 80 درصد و با اعتبار 1 میلیارد تومان در حال اجراست.

6- ایجاد ساختمان نگهبانی مجموعه سایت مرکزی دانشگاه لرستان:

با هدف تقویت و ارتقای امنیت دانشجویان خواهر با توجه به ماهیت سایت مرکزی که بیرون از شهر است، این پروژه در مردادماه سال 1402 آغاز شد.

زیربنای آن 25 متربع و در حال حاضر پیشرفت فیزیکی آن حدود 60 درصد است.

اعتبار پروژه مبلغ 300 میلیون تومان است.

7- احداث پارکینگ سازمان مرکزی:

جهت رفاه حال کارکنان و ارباب رجوع، این پروژه در تیرماه سال جاری با مساحت 800 مترمربع و اعتبار 1 میلیارد تومان آغاز که پیشرفت فیزیکی آن 80 درصد است.

8- احداث ساختمان سلف سرویس بخش خصوصی:

جهت رفاه حال دانشجویان در مردادماه سال جاری با اعتبار 2 میلیارد تومان و زیربنای 140 مترمربع آغاز شد و پیشرفت فیزیکی آن حدود 15 درصد است.

9_ تکمیل تأسیسات محوطه ساختمان مدیریت های امور آموزشی و پژوهشی دانشگاه لرستان:

با هدف ایجاد خطوط آب، فاضلاب، گاز و برق ساختمان تازه تأسیس مدیریت های امور آموزشی و پژوهشی واقع در سایت مرکزی دانشگاه در سال 1401 و با اعتبار 350 میلیون تومان اجرا شد.

10_ تکمیل عملیات مقاوم سازی ساختمان اداری دانشکده کشاورزی:

پروژه با هدف تکمیل مقاوم سازی بخش های باقی مانده ساختمان اداری دانشکده کشاورزی در خردادماه سال 1402 با اعتبار 1 میلیارد تومان آغاز و در حال حاضر دارای پیشرفت فیزیکی 80 درصد است.

۱۴۰۲/۰۶/۰۶ - ۱۱:۱۸