نشست کمیته بهره وری دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۸/۰۲

نشست کمیته بهره وری دانشگاه لرستان به ریاست دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز سه شنبه، دوم آبان ماه سال جاری در اتاق محل کار معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان با حضور دکتر محمدزاده، معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان، دکتر میر، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، دکتر حیدری، مدیر بودجه و تشکیلات اداری دانشگاه لرستان و سایر اعضاء تشکیل شد درباره راهکارهای ارتقای بهره وری در دانشگاه لرستان در چارچوب تصمیمات ابلاغ شده از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بحث و تبادل نظر شد.

دکتر محمدزاده، معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان و رئیس کمیته بهره وری دانشگاه لرستان در این نشست، بر ارزیابی مستمر فعالیت های بهره وری در بخش ها و واحدهای مختلف دانشگاه لرستان تأکید و خواستار شد گزارش های میزان پیشرفت شاخص های بهره وری به صورت منظم تحلیل شوند.

از جمله موضوعات این نشست، تبادل نظر درباره راهکارهای ارتقای بهره روی منابع انسانی بود.

گفت وگو درباره برنامه ابلاغی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره ارتقای بهره وری دانشگاه های کشور از جمله دانشگاه لرستان از دیگر مباحث بود.

دبیر کمیته بهره وری دانشگاه لرستان، حیدری، مدیر بودجه، تشکیلات و تحول اداری دانشگاه است.

شاخص های مختلف بهره وری همچون تعداد دانشمندان برتر جهانی، نسبت تعداد دانشجویان به کارکنان، فعالیت های دانش بنیان و ... از جمله شاخص های ابلاغی بهره وری است که درباره آن ها گفت وگو شد.

شاخص های بهره وری نظام آموزش عالی با همکاری سازمان ملی بهره وری ایران و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تهیه و به دانشگاه ها ابلاغ می شوند.

۱۴۰۲/۰۸/۰۲ - ۱۲:۵۸