مسئولان دانشگاه لرستان از رئیس و نیروهای کتابخانه مرکزی این دانشگاه به مناسبت روز کتابخوانی و کتابدار تجلیل کردند

۱۴۰۲/۰۸/۲۴

24 آبان ماه روز کتابخوانی و کتابدار است؛ به همین مناسبت، دکتر مصطفی کرم پور، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان، دکتر میثاق حیدری، مشاور امور بانوان و خانواده دانشگاه لرستان و دکتر ایرج محمدی، مدیر امور اداری این دانشگاه با حضور در کتابخانه مرکزی دانشگاه لرستان از رئیس و نیروهای این کتابخانه، تجلیل کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر محمدزاده در این آیین از لزوم تقویت فرهنگ کتابخوانی سخن گفت.

وی توضیح داد که نوشتن کتاب یک زحمت و تلاش فراوان است و قدردان نویسندگان کتاب ها و نیروهای کتابداری هستیم.

معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان به موضوع سرانه مطالعه کتاب در ایران اشاره کرد و فعالیت کتابداران را گام نهادن در مسیر ارتقای فرهنگ جامعه دانست.

دکتر سعید محمدزاده تصریح کرد: «هرچقدر فرهنگ کتابخوانی در جامعه بیشتر بشود بسیاری از مشکلات آن نیز رفع خواهد شد».

دکتر محمدزاده خدمت کردن در کتابخانه را یک خدمت بزرگ در راستای اقدامات مهم فرهنگی، علمی دانست.

در این آیین، ناهید شرفی، رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه لرستان، گزارشی از وضعیت کلی کتابخانه مرکزی این دانشگاه ارائه کرد.

همچنین نیروهای کتابخانه مرکزی دانشگاه لرستان، دیدگاه های خود را در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی بیان کردند.

۱۴۰۲/۰۸/۲۴ - ۱۳:۲۸