رئیس دانشگاه لرستان دستور داد «شورای خرید و بهره‌وری» تشکیل شود

۱۴۰۲/۰۹/۰۶

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان در نشست با معاون پشتیبانی، مدیران اداری، مالی و کارپردازان دانشگاه لرستان، دستور داد «شورای خرید و بهره‌وری دانشگاه لرستان» تشکیل شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این نشست که روز دوشنبه، 6 آبان‌ماه در اتاق کار معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان (دکتر سعید محمدزاده) تشکیل شد و مدیر امور اداری دانشگاه لرستان (دکتر ایرج محمدی)، مدیر امور مالی دانشگاه لرستان (دکتر صادق صحرایی)، معاون امور مالی دانشگاه (منصور عالی‌پور)، کارپرداز مرکزی دانشگاه لرستان (علی بیرانوند) و سایر کارپردازان دانشگاه حضور داشتند رئیس دانشگاه لرستان، پس از آن‌که دیدگاه‌های حاضران را شنید دستور داد به منظور ارتقای شاخص‌های انضباط مالی دانشگاه در زمینه خریدها و ارتقای بهره‌وری و شفافیت مالی، «شورای خرید و بهره‌وری دانشگاه لرستان» به ریاست معاون پشتیبانی دانشگاه، تشکیل شود.

وی دستور داد این شورا جلسات خود را به صورت منظم برگزار کند و زیرساخت‌ها و رویه‌های خریدهای دانشگاه لرستان برمبنای تصمیمات کارشناشی‌شده در شورای مذکور، به‌روزرسانی شود و ارتقاء یابد.

رئیس دانشگاه لرستان در این نشست، نسبت به برخی رویه‌های موجود انتقاد کرد و خواستار توجه هرچه بیشتر به تحلیل‌های آماری دقیق برپایه ارتقای سیستم نیازسنجی خریدهای دانشگاه با محوریت تصمیمات شورای خرید و بهره‌وری دانشگاه شد.

۱۴۰۲/۰۹/۰۶ - ۲۱:۴۳