نشست کارپردازان دانشگاه لرستان با معاون پشتیبانی این دانشگاه برگزار شد

۱۴۰۳/۰۲/۱۱

نشست کارپردازان دانشگاه لرستان با دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این نشست که روز سه شنبه، 11 اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد ابتدا علی بیرانوند، کارپرداز مرکزی دانشگاه لرستان، گزارش کاملی از مهم ترین فعالیت و اقدامات کارپردازی و کارپردازان، ارائه کرد.

سپس، کارپردازان دانشگاه لرستان نقطه نظرات و دیدگاه‌ها و مشکلات حوزه کاری خویش را با دکتر سعید محمدزاده در میان گذاشتند.

سپس، دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان در سخنانی درباره اهمیت ساز و کار کارپردازی دانشگاه لرستان، سخن گفت.

دکتر محمدزاده توضیح داد برای ارتقای شاخص بهره‌وری مالی دانشگاه لرستان، ضرورت دارد راهکارهای فعلی ارتقاء یابد و از شیوه‌های نوآورانه بهره گیری شود.

دکتر محمدزاده توضیح داد اهمیت امور مالی و کارپردازی، بالاست و از حساسیت خاصی بهره‌مند است.

معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان اظهار داشت تقویت شاخص شفافیت و بهره‌گیری از سامانه‌های جدید در امور کارپردازی نیز اهمیت دارد.

دکتر محمدزاده توضیح داد اقدامات و فعالیت های خوبی در راستای انضباط مالی و شفافیت مالی و ارتقای بهره وری در دانشگاه لرستان انجام شده است که البته این اقدامات بایستی تقویت شوند و گسترش یابند.

۱۴۰۳/۰۲/۱۱ - ۱۴:۴۹