برگزاری نشست شورای اداری دانشگاه لرستان و تأکید بر تغییر برخی روش‌های بودجه‌نویسی درون‌سازمانی

۱۴۰۲/۱۲/۱۳

نشست شورای اداری دانشگاه لرستان با تأکید رئیس این دانشگاه بر تغییر و به‌روزرسانی برخی روش‌های بودجه‌نویسی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست روز یکشنبه، 13 اسفندماه سال جاری در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان با حضور اعضاء برگزار شد.

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری، در این نشست خواستار شد روش های بودجه نویسی دانشگاه براین اساس اصلاح یا تغییر کنند که همه دانشکده ها و معاونت ها، یک برنامه مدون دقیق مبتنی بر عدد و رقم و آمار، با تکیه بر داشتن چشم‌انداز و تقویم سالانه، تهیه کنند و برپایه این روش، بودجه‎های پیشنهادی مورد نیاز معاونت‌ها و دانشکده‌ها، اعلام شود به گونه‌ای که براساس جدول‌های آماری، بودجه مورد نیاز هر دانشکده و هر معاونت در مدت یک سال، از قبل، مشخص باشد.

در این نشست، دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان و محمد حیدری، مدیر بودجه، تشکیلات و تحول اداری، گزارش عملکرد در رابطه با حوزه کاری، ارائه کردند.

سایر اعضای شورای اداری دانشگاه لرستان نیز هرکدام پیشنهادات خود را مطرح نمودند.

۱۴۰۲/۱۲/۱۳ - ۱۱:۴۷