فاز اول پارکینگ خودرویی سازمان مرکزی دانشگاه لرستان با حضور مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری لرستان همزمان با دهه فجر افتتاح شد

۱۴۰۲/۱۱/۱۸

همزمان با ایام دهه مبارک فجر، فاز اول پارکینگ سازمان مرکزی دانشگاه لرستان با ظرفیت پذیرش 50 خودرو با حضور مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری لرستان (امین گودرزی)، رئیس دانشگاه لرستان (دکتر علی نظری)، معاون پشتیبانی این دانشگاه (دکتر سعید محمدزاده)، دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی و برخی دیگر از مدیران دانشگاه لرستان افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این پروژه که از پروژه‌های دهه فجر دانشگاه لرستان محسوب می‌شود در زیربنای 800 مترمربع با اعتبار یک میلیارد و 300 میلیون تومان افتتاح شد.

آیین افتتاح، روز چهارشنبه، 18 بهمن‌ماه سال جاری برگزار شد و در آینده فاز دوم این پروژه ایجاد و افتتاح خواهد شد.

۱۴۰۲/۱۱/۱۸ - ۱۳:۴۷