نشست هیئت اجرایی انتخابات شورای صنفی یاوران علمی دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۳/۰۲/۱۸

نشست هیئت اجرایی انتخابات شورای صنفی یاوران علمی (کارمندان) دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، نشست هماهنگی انتخابات شورای صنفی کارمندان دانشگاه لرستان با حضور نماینده امور اداری، نماینده حراست و اعضای هیئت اجرایی این انتخابات در مدیریت امور اداری و پشتیبانی دانشگاه برگزار شد.

در این نشست ضمن بحث و تبادل نظر درباره فرایند اجرایی انتخابات، تصمیم‌گیری شد براساس نامه ارسالی دبیر شورای صنفی کارکنان دانشگاه‌های کشور، مقدمات انجام انتخابات در خردادماه سال جاری فراهم شود.

گفتنی است فرایند اجرایی این انتخابات از دی‌ماه 1402 شروع شد و در نشست‌هایی اعضای هیئت اجرایی با رئیس دانشگاه، مدیریت حراست، مدیریت امور حقوقی، مدیریت امور اداری و شورای صنفی کشور، اساسنامه و سایر موارد، مورد بررسی و بازبینی قرار گرفت تا برای انجام انتخابات آماده شود.

۱۴۰۳/۰۲/۱۸ - ۲۰:۰۷