کارگروه‌های بهره‌وری در معاونت‌ها و دانشکده‌های دانشگاه لرستان تشکیل می‌شود

۱۴۰۲/۱۲/۲۶

در نشست کمیته بهره‌وری دانشگاه لرستان، موضوعات مختلفی از جمله تشکیل کارگروه‌های بهره‌وری معاونت‌‌های دانشگاه لرستان و دانشکده‌های این دانشگاه مورد گفت‌وگو و تصویب قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز شنبه، 26 اسفندماه سال جاری، نشست کمیته بهره‌وری این دانشگاه لرستان با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و دکتر سعید محمدزاده، رئیس کمیته مذکور و سایر اعضاء از جمله دکتر محمد حیدری، مدیر بودجه، تشکیلات و تحول اداری دانشگاه لرستان و دکتر داود میرزایی‌فر، رئیس گروه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه لرستان تشکیل شد.

در این نشست، میزان پیشرفت شاخص‌های مرتبط با بهره‌وری براساس معیارهای مدنظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بررسی شد.

همچنین درباره موضوعات و مسائلی که باعث نابهره‌وری می‌شوند (نظام مسائل و چالش‌ها)، بحث و تبادل نظر شد.

در این نشست تصویب شد هر معاونت یک کارگروه بهره‌وری داشته باشد و شاخص‌های بهره‌وری را به‌صورت پیوسته و منظم، پایش و ارزیابی کند و تلاش شود شاخص‌ها ارتقاء یابند.

در مورد عملکرد دانشکده‌ها نیز، چنین تصمیمی اتخاذ شد.

دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان و رئیس کمیته بهره‌وری دانشگاه، گزارشی از فعالیت‌ها و اقدامات انجام شده ارائه کرد.

سایر اعضاء نیز هر کدام دیدگاه‌های پیشنهادی خود برای ارتقای بهره‌وری در دانشگاه لرستان متناسب با سیاست‌های ابلاغی وزارت علوم، بیان کرد.

۱۴۰۲/۱۲/۲۶ - ۱۹:۴۲